Nu är det möblerat och klart

I morgon kommer Blender hit igen. De är ett av alla mycket bra band som gästar oss här under våren. Härligt är det också nu att det blivit vår. Det kom lite snö igår men den har så gott som försvunnit här inne i centrum. När solen lyser så värmer det på ordentligt. jag ska försöka hinna ta mig en liten stund ute i morgon före dansen. Det är skönt med lite härlig vårluft.

Jag räknar med att det kommer många besökare i morgon så i kväll har vi plockat bort de flesta borden i rotundan. vi har också förberett konferrensrummet så att det blir ett fint kafé där. I morgon blir det servering av våfflor också. Det var populärt sist så det blir en repris på det. Nu hoppas jag att det går lika bra den här gången.

Jag har ett ärende ut på vägen i morgon bitti. Tror bestämt att det är fullmåne ute också eller i alla fall i det närmaste. Den lyste så stort förut. Lite romantik skulle inte skada men det får bli så gott det går med levande ljus och härlig stämning i morgon kväll.

Träffade en stjärna

Nu har jag varit ute på vift. synd att det inte var min kamera syrran fick tag på utan en annan kvinna vid samma bord. vi var på hotell i Stockholm innan jag skulle vara med i ett TV program. Plötsligt så säger ena tjejen att där är Alexander. Jo visst det var ju Let´s Dance tävlande Alexander ryback som stod där vid disken i lobbyn. jag var bara tvungen att gå fram och hälsa och snabbt så kom en kamera fram och så sa det klick. Hoppas jag får se bilden någon gång. Det var en av de kvinnor som jag var tillsammans med i Karlstad för att spela in Trinny och Susannah Staylar om Sverige som äger den kameran.

Läste också att alexander varit i Hallunde i går och tränat bugg. synd att jag inte tänkt på det. Jag hade kanske hunnit med att fara dit och dansa efter stylingen i går. Fast å andra sidan så var jag helt slut efter en hel dag i studion.

Hemma igen och kollar schemat. Ser inte ut att bli dans för mig på ett tag nu. Massor med jobb väntar de närmsta dagarna.

en massa forum och kalendrar

Det är inte lätt att ha koll på allt. Jag försöker men det tar tid och så missar man säkert något också. Det är många siter idag om den sociala dansen. Det är bra på många sätt men kan vara förrödande på andra. I helgen har jag legat sjuk så då kunde jag ta mig tid från sjuksängen att kolla in fler sidor än de jag vanligen brukar besöka. Det har hänt förr att det kommit gäster hit till en danskväll och ringt på min mobil och frågat när dansen börjar. då har den som skrivit in det på sidan skrivit fel dag. Jag vill bara säga att det bästa är alltid om man kollar in arrangörens egna sida innan man ger sig iväg på en dans någonstans. Det är ju väldigt tråkigt om man kommer dit och så är det inget.

Resutltatet av mina eftersökningar i helgen resulterade i 2 felaktiga program och en felaktig länk till min hemsida. Nu ska det vara fixat men om du ser några fel någonstans så är det alltid bra om du talar om det.

Här är de sidor jag varit inne och kollat på hittils. Vilka har jag missat?

http://www.danslogen.se/
http://www.dansmaffian.se/
http://www.fjl.se/
http://www.styrdans.com/
http://www.dansprogram.se/index.php
http://dansstallet.se/
http://www.danser.se/region/
http://www.dans-web.nu/index.php
http://www.beanz.se/beanz3/Startsida.html


I kväll är det dans på många håll igen som jag missar allihop. Jag skulle igentligen ha arbetat så det var inget planerat i vilket fall som helst. Bhonus som spelar i Karlstad har jag nyss haft glädjen att dansa till i Örebro så det gör mig inte så mycket. synd att det inte är någon dans i Stockholm på tisdag kväll för jag hade kunnat gå ut och visa upp mig då efter stylingen. Nu får jag åka hem i stället och visa upp för familjen hur de gjort om mig. Resan kommer att gå från huvudstaden vid 21 så Örebro på vägen är inte heller att tänka på. Med lite tur så hade jag kunnat vara där de sista danserna.

Dags att packa nu för i morgon bär det av med tåget efter jobbet.


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0