Selex ett säkert kort!

Det var många som litade på att få en trevlig kväll på holken. Här omkring vet man vilka Selex är och trots att de är ett deltidsdansband så spelar de mycket bra. Men så har de ju hållit på många år också. De vet vad de gör de grabbarna. Det visste som sagt publiken också när de valde att gå på dans där i kväll. Det var ca 200 personer  och om man ska se det ur ett genusperspektiv så var det ovanligt jämn fördelat i kväll. Det var få som stod eller satt alls ikväll så det var nästan lite trångt ibland. Nästa vecka kommer Boogart hit och det blir säkert minst lika trevligt.
 

Söndag morgon ähum...oj är klockan så mycket!

Med sällskap i bilen i natt och mitt gränsakssnack tog vi oss hem säkert. Det var ett riktigt busväder bitvis så man knappt såg vägen. Nu är ju mitt lyse på bilen väldigt dåligt också och det gör ju inte saken bättre. Men vi kom både fram och tillbaka till Båberg i natt. Bhonus spelade och jag var nöjd med kvällen. Från att ha dansat mycket snabbt i alla bugglåtar och haft ett högt tempo hela fredagen då Jannez spelade så kändes det för mig som en befrielse nästan att få ta det lite lugnare i går. Somliga tyckte nog kanske att  det var lite i lugnaste laget. Det blir svårdansat då man ska ta dubbelsteg i foxtrotten och man nästan välter omkull för att det går så långsamt. En del har otroligt svårt att hålla takten då det går så sakta som vissa av låtarna i går gjorde. Men de hade en bra blandning av gamla och nya låtar... oj det låter som en radioreklam. Det blev en lång sovmorgon för mig idag. Men det behövde jag. Nu ska jag försöka ta mig ut för att inhandla en adventsljusstake. Den jag haft är trasig och brandfarlig så den fick pension i fjol. Det ska plockas lite mossa också så att jag kan dekorera den. Det blir bra det så får jag en nypa friskluft och vaknar till ordentligt. Solen tränger fram lite mellan molnen så det är fint ute just nu. Bäst att passa på innan nästa snöoväder ska komma in i natt. Och så ska jag förbereda mig för dansen på holken ikväll till Selex.


En påse morotsstavar...

Nu är packningen klar igen. Jag har sovit en stund efter att jag ätit middag som idag fick bli hamburgare och råstekt potatis. Huvudvärken släppte och jag fick den vila jag behövde i eftermiddag. Nybadad och med makeupen klar får jag nu till det sista i packningen för att fara till Båberg i kväll. Det ska hålla sig över nollan på termometern i natt så jag har bestämt mig för att åka söderut för att dansa till Bhonus i kväll. Med regnkläder, extra träningsoverall, varmvatten i termos, kallvatten i flaska, skalade uppskurna morotsstavar i en påse, tepåsar, saftflaska och dansryggan är jag nu färdig för att ge mig av.

Och i sista minuten fick jag just besked att två andra hänger med dit så jag slipper åka ensam. Två som tittar efter älg och en som kör det blir perfekt det.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0