Oj vilken helg

Jösses vilken helg det var. Odd Vesterli var här och höll en kurs i foxtrot. Det var 78 personer som gick kursen och jag som satt och passade kaffekokningen hela tiden. I 2 dagar kramades alla från 10 - 16.

Ett moment i kursen är att träna på tjejens balans. Att helt plötsligt bara släppa taget och inte trilla ser ut så här.Det var inte lite danshormoner som flödade där inne i gymnastiksalen de här dagarna. Det var därefter dans med Casanovas på söndag kväll som avslutning.

KLTV var på besök och nu kan man se en film på slingan och WEB tv från vår verksamhet. Föreningens ordförande Erika lyckades hitta på ett eget ord. Dansiva. Ja den som är nyfiken får väl kolla på filmen och se vad det kan vara för något.

Det har börjat komma ut en del folk nu på våra danskvällar även från vår egen kommun och det är jag tacksam för. Det har tagit lite tid men nu äntligen så börjar jag känna igen en hel del Kristinehamnare som vågar sig ut igen. I början av sässongen när Highlights var här så fick besökarna sätta upp nålar på en karta vart de kom ifrån. Då kunde jag se att det rör sig om ett stråk längs de större vägarna E18 mellan årjäng - arvika till Stockholm. Inlandsvägen från göteborg upp mot dalarna. Det kommer även några från östergötland ner mot Motala. Från vår egen stad är det kanske 15% resten är tillresta. Nu börjar det bli dags att sätta nålar igen. Jag får försöka fixa det till Lucia då vi har nästa kväll och den sista för i år.Det var ungefär hälften av besökarna som satte dit nålar färgerna är blå för killar, röda för tjejer och vita för personalen.


Date vidare till finalen

Den 4:e deltävlingen i dansbandskampen avgjordes igår. Date som föjt med sedan starten knep nu sin andra guldstjärna och gick därmed vidare till finalen. Jag tycker att de har kommit igen starkt efter att nyss bytt medlemmar. Det känns extra trevligt att veta att de är finalister nu också när de är bokade hit till arenan den 5 januari.

Jag sitter hemma med en förkylning i kroppen just nu. Jag har alla tänkbara symtom på influensa utom hög feber. Det är bara att gilla läget, dricka rikligt och inse att jag får vänta några dagar till med att vaccinera mig.

Vänerdansens hemsida är på gång. Den ska vara klar i morgon.


Vänerdansen 2010

Snart går det att boka biljetter och se på hemsidan. Äntligen är det klart att presenteras.Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0