klar för avfärd

Nu åker jag till Stockholm igen, Först blir det ett besök i en studio. Sedan ska jag kryssa med Bhonus och Martinez.

Ändring på Barva 1/6

Jag har nåtts av nyheten från Zlips att de tyvärr inte kunde komma till Barva på fredag den 1/6 som planerat. En av medlemmarna ska på en begravning så de var tvungna att lämna över denna spelkväll till ett annat mycket bra band i stället. Det blir Casanovas som kommer till Barva som ersättare. För den som inte hört detta band på senaste tiden kan jag säga att de verkligen lyft och är mycket bra sedan Henrik kom in i bandet förra året. Jag har varit mycket nöjd med det jag fått uppleva av dansmusik från dem. Det är ju tur att man lyckats hitta ett så bra erättningsband på en fredag. Kvällen kommer säkert att bli mycket bra där trots detta hastiga byte av band.

En ny dansblogg

I dag har jag surfat in på en ny site där man kan se på foton, få tips om danser och orkestrar och även läsa i en blogg om dans. Det är en kille från dalarna som startat denna sida i april för att beskriva dansen i den regionen. Här finns detolika delar man kan klicka sig in på. en blogg där man själv som gäst skriver ett inlägg som han kommenterar, det finns en bildsida och mycket annat. det mesta jag hittat där är om mogendans men det blir väl vad man gör det till själv då om man ska vara behjälplig med att skicka in sina egna upplevelser dit. en kul idé tycker jag. Nu har vi bloggare snart täckt upp hela landet med våra bloggar. Det är ju verkligen kul att hitta fler som delar det här intresset att skriva om dans på internet.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0