Nattskriverier

Ja då har man klarat av ännu en dans på Jacobs loge utanför Degerfors. Det var väldigt trevligt där i kväll och mina två yngsta grabbar var med och de verkade trivas de också. De roade sig med prickskytte med luftgevär. Två rosor och ett mjukisdjur blev deras priser. Rosorna gav de till den fantastiska sångerskan i Blender. Nu är det natt och dags att krama kudden...

Jennie

Blender på Jacobs loge
prickskyttar

Vunna rosor


Hudiksvall

Måndag morgon då jag tvättat efter Malung, kollat posten, vattnat blommorna och konstaterat att mina barn vill vara kvar hos pappan lite till. då är det bara att vända näsan mot ewtt lämpligt resmål igen. för inte kan jag sitta här ensam i min lägenhet och bara vänta på att något roligt kanske ska hända. Nej sådan är ju inte jag. Det var bara att fara upp till Mora och övernatt i syrrans stuga. I går for jag sedan vidare upp till Hudiksvall och eftersom det skulle regna ett par dagar så blev det inget tältande den här gången. Jag tog in på vandrahemmet som jag brukar besöka då jag är där. De känner igen mig nu när jag kommer och jag gillar att vara där, det är lite som Favlty Towers. Jag gick på stan och kollade in klädrean i flera timmar. Där såg jag även Lasse från Blender med familj men vi stötte inte ihop så jag tror inte han såg mig. Det var mycket folk ute och handlade där. Jag hittade en top som var röd, batik och som jag gillade. Jag hade tänkt dansa på Högs loge till Perikes men fick veta att det fanns ett dansställe i Nor utanför Järvsö som drar fler yngre och samma kväll spelade Boogart där. Det började kl 20.00 i nor och kl 21.00 i Hög. Det var drygt 5 mil mellan de ställena så jag bestämde mig för att åka till nor och kolla. Om det inte hade blivit bra där så hade jag fortsatt till Hög. Jag behövde inte fara så mycket för det kom inte mindre än 650 personer till Nor. Det var oerhört populärt och en mycket fin dansbana som lår i ett idrottsområde. Man betalade när man klev in på dansgolvet men kunde lika gärna sitta utanför och lyssna om man ville. Alla bord stod utanför entrén. Det var inte lätt att få bugga där för de som kunde blev uppbjudna snabbt av alla som känner dem. Men det spelar ingen roll för jag fick dansa hela kvällen och så trångt som det var så var det lika bra att hålla om den man dansade med. Nu har jag rest hem i dag ochy hämtat mina grabbar. i morgon blir det Jacobs Loge och Blender. De spelar kl 20 - 24 jag hoppas det kommer myket folk då.


hemma igen

Det trasslade en del med bloggen för mig i slutet på veckan och på måndag. De uppdaterade visst servern så jag kunde inte skriva något om avslutningen i Malung. Jag hade inte så höga förväntningar på dansen på fredag kvällen. Det var just inget band som jag kände för att dansa till men jag tog mig lite öl i stället och gick dit för att ha kul bara bland alla trevliga människor. Jag tänkte att jag skulle gå in i baren där och fortsätta med en öl i andra benet också. Så långt kom jag dock aldrig. Jag fick dansa hela kvällen och hade väldigt kul. så kan det gå att om man inte har några förväntningar så blir det väldigt bra i stället. På lördag var jag ute och åt med en kille från Skellefteå. Det var gott med kinamat och trevligt med sällskap under dagen. Dansen på lördag kväll var den bästa av alla kvällar. Zlips och Blender som spelade är mina absoluta favoriter. Jag hade dansat en hel del och var rejält trött när det klappades fram med dans efter sista dansen. Då började båda banden att sjunga och spela tillsammans de skojade och spexade mked varandra och jag bara stod där framme och tittade, njöt, skrattade sjöng med lite i morfars gamla munspel och hade så otroligt kul som man bara kan ha. Det avslutades med att Zlips orkester smög sig på Blender och knäppte upp deras skjortor och som om inte det var nog så åkte dessutom Magnus byxor ner till knäna så att han fick stå där och spela i bara sina röda fina kallingar. Efter denna kväll och fyrverkeriet som var helt magnifikt var jag rätt så nöjd. Så goa danser jag fick att minnas och nya kontakter att aknske bekanta mig mer med i framtiden.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0