Mun mot mun metoden

Jag får ofta höra av andra ute på dans vart det kommer att anordnas något. Det är bra att de som vet något sprider detta vidare så att man kan planera in danserna framåt i god tid. Den här vintern tycker jag att det varit lite si och så med uppdateringar på ett flertal hemsidor. Det är ju synd att man missar en dans bara för att man inte fått veta om den i god tid. Nu fick jag ett tips om att Valsverket i Degerfors kommer att ha dans. De har en massa olika aktiviteter där och vid ett tillfälle under våren ska Joyride och Fernandoz spela. Jag har aldrig varit dit men har hört flera som rekomenderar detta framförallt för större sällskap. När jag ser priset så tänker jag att det är ett ställe som man ska välja om man vill gå ut och äta en god middag innan dansen. För jag skulle då inte betala 245 kr endast för deras dansbiljett.

Dans i Karlskoga igen

Nu har det visst börjat ordnas med dans på statt i karlskoga igen. Barbados kommar dit  fredagen den 10/3. Hoppas att det blir lyckat så att man får ett närliggande ställe att gå ut på när det är helg också. De håller på att bygga upp hemsidan så jag har inte lyckats se hur resten av programmet är men det blir till att hålla utkik efter detta.

Titanix ger ut en CD

Nu har jag just provlyssnat på de två spår Titanix lagt ut från sin senaste CD. Det är korta snuttar som de lagt in på deras hemsida. Jag har hört dem spela dessa låtar ute och dansat till dem. Det är riktigt goa dansvänliga melodier. Det blir till att införskaffa denna CD så att man har lite nytt att spela hemma. Nu håller fler band på med produktion av musik så innan sommaren lär det väl ha kommit till fler bra dansbandslåtar. Det är bra det för jag tycker att det varit lite klent ett tag på marknaden med bra buggskivor.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0