Biljettbokningen Sundsvall 12/4

Nonstop Boogart och Shake skrev jag om för några veckor sedan. Idag har de släppt biljetterna till detta och vill man vara säker på att få en plats så är det nog bäst att förboka. Det har jag gjort idag.

Angående info om förköp 12/4 Shake & Boogart 

************************************************

BILJETTSLÄPP TILL BOOGART & SHAKE-DANSEN I SUNDSVALL SKER TORSDAG 31

JANUARI KL. 11.00
Danskvällen är på Parken i Sundsvall lördag 12 april kl. 21.00-02.00

Pris: 190 kr
OBS! Begränsat antal biljetter! Förköp rekommenderas starkt! "Först till kvarn" gäller!

Biljetter kan du köpa på 3 olika sätt fr.o.m. torsdag 31 januari kl. 11.00
1. På Entre Sundsvall, Köpmangatan 30 (ST-huset) i Sundsvall
2. Via hemsidan http://www.entresundsvall.nu/ Klicka på "evenemang" och leta sedan upp "nonstopdans"

där du betalar och skriver ut din biljett själv.
3. Ringa Entre Sundsvall på 060-155400 och boka biljett

Arr: Folkets Hus & Park i Sundsvall


Mer dans i Värmland

Det går lite upp och ner med dansställena här i Värmland. Ett år lägger man ner en loge, sedan nästa år så startar man om på något annat ställe. Blomsterhult är en loge som har besökts av många genom åren. Den ligger en liten bit utanför Karlstad. Efter att legat nere några år gjordes ett försök med danser där för 2 år sedan. Av olika anledningar var det inget där under förra året men nu kan jag meddela att Hippi-Janne tänker arrangera många danser där i sommar. För att inte konkurrera med kringliggande arrangörer har han valt att lägga danserna på fredag och söndagskvällar. Det ska bli både gammalt och nytt där så alla kommer att kunna hitta sina favoriter att dansa till.

Janne är en f.d. norrlänning med dansen i blodet. Vi ser honom ofta ute på dansbanorna och nu när han släppt sina kryckor han dragits med under vintern kan vi åter se honom genomföra de mest akrobatiska dansnummer man kan tänka sig på en sällskapsdans. Det är svårt att hålla blicken borta när han äntrar golvet och jag kan förstå att den mannen älskar att dansa av hela sitt hjärta. Det är med denna kärlek till dansen han nu låter oss alla få möjlighet att dansa i Värmland i sommar.

Kika in på "logen mitt i skogen" hans nya hemsida

Här kommer programmet att finnas.

Highlights i Karlstad

image628

Nu har dansen kommit igång igen för våren på holken i Karlstad. Först ut var Highlights som lät oss få dansa några timmar till deras underbara livemusik. Ja det är det mest unika med detta band att de valt att inte ha någon enda ljudfil ut i högtalarna under deras spelkvällar. Med tanke på att det är oerhört vanligt idag att man lägger på ljud i olika stor omfattning så utmärker sig detta band genom att medvetet låta bli med detta för att vi som lyssnar ska få höra enbart det vi ser. Det är inget dåligt koncept för de ser ju riktigt bra ut och där upp killarna i bandet. Och bra lät det minsann. De hade en repertoar som gick hem hos mig. Många låtar var hämtade från populärmusiken och schlager. De hade fångat upp godbitar från förr som passade dem bra att sjunga och spela. Inom kort ska vi också få möjlighet att köpa in ny CD av de här grabbarna. Det är något som jag ser fram mot när den nu snart ska vara klar.

Jag fångade dem på några bilder under kvällen.

image629


image631

image634

image635

image636

image637

image638

Hoppas att jag snart får dansa till dem igen.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0