Blender i Brunnsparken vilken toppenkväll

I lördags passade det fint för mig att åka till Örebro. Jag fick med mig trevligt sällskap i bilen från Karlskoga. Det var Linda som är en härlig frisk fläkt. Vi kom igång och skrattade åt roliga Idolframträdanden vi sett under veckan. Det roligast var nog den asiatiska tjejen som inte kunde svenska. hon framförde sin tolkning av Olivia Neuton John bärandes en barnbandspelare och låtsasmikrofon. Hon kunde sjunga men visste inget om hur man gör det för publik. Det roligaste med Idol tycker jag är att Chris som varit med i både Sannex och Wahlströms gått vidare. Han kan gå långt tror jag. En elev från musikskolan här i stan överraskade också med att gå vidare i Karlstad. Ida Stake har framtiden för sig inom sin stil men är nog ingen popstar.

I örebro var det mycket folk och det var länge sedan jag hade en så trevlig kväll med Blender. De bjöd på en toppenkväll. Jag fick dansa med flera nya duktiga dansare. Nu kommer jag dock till den stora frågan. Hur ska man göra idag för att bekanta sig mer med folk på socialdans. Det är nämligen uteslutet att prata med varandra under dansen. Ja hur skulle det gå till när man gnussar :) Under buggen är det lika besvärligt. så man hänvisas till att ha några väl inlärda repliker att fälla den korta tid man står still. Jag uptäckte att det går lite dåligt med det nu så jag får nog bättra mig. Så här kan det nämligen bli.

Man hinner säga hej... ( dansar i en låt)... bra musik...(dansar nästa låt)... Ska vi ta en dans till?...(Dansar 3:e låten)...brukar du vara här...det är lite trångt på golvet i kväll...(dansar sista låten) TACK.

Hur ska man kunna höra in sig på svaren om det är rätt person att vilja lära känna meer
Hej... Ja jag gillar blender... Ja, bugg eller snabbfox?... Första gången jag är här... Ja lite buffligt.... Tack!

får nog tänka ut lite finurligare snabbfrågor hehe...

ska vi dansa en till nu eller i morgon?
ska vi dansa här i värmen eller ute i svalkan?
Ska vi ta det lugnt eller gillar du när det går snabbt
vart är du när du inte dansar?


Städhelg

Det blev ingen dans den här helgen. Det fanns inget alls på nära håll som jag ville besöka. I går hörde jag mig för om det fanns några i omgivningen skulle kunna hänga med till Lane Loge och Bhonus. Jag fick ett ja men det var för lite tyvkte vi båda för att resa så långt. Det blir dyrt om man hela tiden åker ensam eller i halvfulla bilar på danser 20 mil bort. Inte finns det något här heller i Värmland.

I dag har jag börjat med höststädning i köket. Det tog mig en timme att få rent fönstret och sen var jag oerhört trött. Det känns som att en infektion fortfarande biter sig fast i kroppen. Nu har jag fått i mig lite mat och ska ut och gå en sväng i det fina vädret.

långt mellan varven

Jag har haft en sovperiod nu. Det är helt sanslöst vad jag kan bli trött ibland. Nu har jag somnat vilken tid som helst på dygnet när jag varit ledig. Det är ju bra i ock för sig eftersom jag jobbat nätter. Men i början på veckan blev det kaos i hjärnkontoret igen. då gick det inte sova en natt. Jag undrar hur kroppen mår egentligen när man håller på att ställa om dygnet hela tiden?

I dag är det i alla fall första dagen på länge som jag sov tills jag vakanade av mig själv och kände mig helt utsövd. Inte hade jag ont i huvudet heller. En bra dag m.a.o. har inte tänkt ta mig för med något innan jobbet börjar. Jag är ju ledig i morogn så det blir en dag att ta itu med städ och annat kul här hemma. Kanske kan jag få tid att träffa lilla Ville också. Tiden går så fort och han är 5,5 månad nu. Han sitter utan stöd och har börjat få smakportioner. När man lyfter upp honom får man världens underbaraste kram. Oj vilken lycklig farmor jag är.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0