Om jag får som jag vill

Nu har jag studerat mitt färdiga sommarschema och sett att med en enkel justering av ett turbyte på en dag så skulle jag även kunna åka till Öland några dagar. Det får jag nog veta i morgon och kan börja planera för det.  I så fall blir det lördag till måndag jag dansar i år igen. Det är samma dagar som jag var där förra året. Det var kul och mycket fest där på Lundegård. Barnen gillade när det var lite håll igång. Jag hoppas att det kan lösa sig så att vi kommer dit även i år.

17+C på fredag kväll i Karlstad

Det är just var SMHI säger i sin prognas att det ska bli! Men då är det ju inget att fundera på eller hur? visst ska vi fara till Blomsterhults loge då och dansa till Wahlströms? Det blir en mycket fin afton där med husvagnar, husbilar, tält eller vad man ju har och så kan man duka upp till långbord och grilla före! visst låter det väl som en fantastisk start på nästa helg? Nu vill jag se att alla ställer upp för det här stället och kommer så att det blir fart på logdansen här i karlstadstrakten. Det är ett toppenställe men det behöver komma fler besökare dit. Tveka inte nu utan dra med dig farmor, mormor, ungar och hela tjocka släkten. Jag har dessutom fått höra av Karoline min granne och mamma till Erics kompis att det kommer ett helt gäng gamla medlemmar från Dancing Team Hammarö som återförenas där denna kväll. Det är säkert många av dessa som det blir kul att träffa igen. En toppenkväll väntas med andra ord.


Min juni planering

2:e Blomsterhult, Wahlströms,
5:e Jacobs loge, Blender
10:e Mannes Loge, Zlips
Midsommardagen Mannes loge Blender,
30:e Blomsterhult, kindbergs.

Som vanligt blir det nog en del justeringar men det här är vad jag skulle vilja göra i juni.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0