fick en hel del gjort idag

Min bil har fått nya däck nu. I morgon ska den besiktas. Bara att hoppas att den går igenom nu. Det har varit en hel del att pyssla med inför nästa veckas arrangemang. Mest så handlar det om att få hela det organisatoriska att falla på plats. Vem gör vad? Jag är ju spindeln och det är många som har frågor. Idag ringde en tjej och sa lite försiktigt att hon var intresserad av danshelgen. jag började med att fråga vilken dag hon tänkte på. jag är intresserad av så mycket som möjligt svarade hon. då började jag med att berätta om alla kvällarna och hemsidan, entréfpriser och annat. Sen när jag känner att jag berättat om allt så säger hon, men vi hade tänkt jobba! då var det en tjej från skolan som jag lovat få ta hand om garderob och parkering på söndagen för att avlösa föreningsmedlemmarna den kvällen. Då fick jag börja berätta om att jobba i stället :)

Sen ringer det en hel del folk nu och är intresserade av att komma men de vet inte hur de ska kunna köpa biljetter. jag försöker förklara hur man bokar på internet eller ticnet. Det blir nog många som kommer att köpa i dörren. Det går inte riktigt hem det där med att förköpa. Alla vet inte hur man gör.

I kväll hade vi vår andra dansträning i skolan. Det här känns som något som vi kommer att fortsätta med. I dag var vi 2 par, en person mer än förra gången. Det är trist att inte fler dyker upp men vi ger oss inte för det äh rär väldigt trevligt. Det blir en helt annan träning nu för vi hjälper varandar, hittar på nya sätt att lösa buggturer och ger tips om förningsteknik och annat. Det här tror jag på att det kan vara bättre än den form av motionsdans vi haft tidigare. Jag har haft väldigt kul de båda torsdagar vi kört nu. nästa gång blir det omöjligt för mig att hålla i detta där för då har vi arrangörsgenomgång i arenan på samma tid. Men om någon vill dansa där då så är det bara att hämta vad som behövs hos mig för att gå till gymnastiksalen.


Vart är alla? Synd att man inte vill dansa...

bild012 (MMS)

Vart är alla? Synd att man inte vill dansa när det är ett bra golv och nästan gratis.


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0