Dans i Hembygdsföreningen

I går var jag på möte i Kristinehamns och varnums Hembygdsförening. De ringde mig några dagar tidigare och frågade lite snällt om jag var sugen på att bli styrelseledamot. DEt kändes hedrande med tanke på att jag inte alls haft något med den föreningen att göra sedan jag, mats och Ola startade upp Kristinehamns dansförening för 4 år sedan. Den sommaren var vi där och hade motionsdanser. Det var riktigt trevligt och den fina dansbanan hade vi riktigt kul på. nu ville de övriga i styrelsen att jag skulle ta hand om dansverksamheten där. Det kunde jag inte alls säga nej till.

Nu blir det till att planera in detta på ett bra sätt. Jag räknar med att kunna presentera programmet i slutet på april.


Nytt dansgolv i Kristinehamn

Kristinehamns kommun har nu efter en vattenskada på golvet i rotundan lagt nytt golv. Det blir samma typ av parkett som tidigare. Med andra ord så får alla som älskat golvets yta tidigare ett helt underbart golv nu som ligger slätt och fint.Vi inviger golvet söndag den 11/3 med Dreams på scen kl 18 - 22.

Välkomna alla!


Kanske kan detta även inspirera mig att skriva lite mer här också :)
följ mig annars gärna på facebook där jag håller er mer uppdaterade med vad som händer.


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0