Ingen dans idag

Då har det gått ännu en dag i mitt liv. Vad har jag lyckats uträtta denna dagen då.  Ja egentligen inte så mycket som jag hade tänkt men det gör inget. Jag skulle varit till Hammarö Dancing Team idag men jag orkade inte. Det blev för få sömntimmar förra natten. Så nu ska jag försöka göra något åt det. Jag känner mig behagligt trött just nu och har suttit här och läst allt som Lars-Erik skrivit om sin sommar. Det är så jag sträcker på mig lite extra för allt beröm han öser över mig. Det är kul att vi fått lära känna varandra och som vi delar på våra intressen så har vi ju alltid något intressant att dela med sig av till varandra. Det är kul med sådana vänner tycker jag. Avståndet mellan oss är ju en aning krångligt men han verkar ju kunna lösa det mesta. Jag för min del har börjat planera att kanske ta mig upp dit en gång under hösten och se hur han lever. Det är inte så lätt att få till det men på ett eller annat sätt ska väl det gå får jag hoppas.

Det går bra att läsa den där berättelsen jag skrev om på Lars-Eriks site som heter www.nojessajten.se
Där är det bara att leta sig in till hans privata foton. För övrigt så om du inte varit där tidigare så finns det väldigt mycket intressant för oss som gillar dans.Nu börjar jag längta efter kurserna

Jag är lat! Min kondition minskar för varje dag. Jag som brukade kunna dansa bugg en hel kväll utan att ens bli anfådd. Jag behöver verkligen komma igång igen och få ner min puls. Snart börjar buggkursen här på Hammarö Dancing Team, de kör igång i september. Sedan startar motionsbuggen på söndagarna på Holken. De startar med Zlips den 18/9. Det är bra orkestrar på bluemoonbar i höst också. Med andra ord så kan jag få tillfälle att dansa flera gånger i veckan med början i september utan att behöva resa så förskräckligt långt. Det är jag jätteglad över för nu när jag blivit sjukskriven. Jag måste ju vila och så är det bara att fara hem om det känns tungt för mig. Dancing Team håller på att förbereda för en Worldcup tävling i Boogie woggie och en buggtävling samtidigt. Jag ska gå ner till Maggan där på måndag och se vad jag kan hjälpa till med att förbereda. Det är ju bättre än att sitta hemma i alla fall. Det är ju en massa jobb där i klubben hela tiden så inte behöver man vara sysslolös om det känns fint att göra något arbete för klubben.

Fredag och Scotts

Då var det helg igen och någon dans skulle det ju bli förståss. Jag har inte så långt till blomsterhults loge. nästan 2 mil är det och ligger mitt ute i skogen. Det har inte passat in tidigare i år för mig att åka dit men nu kunde jag i alla fall testa denna dansbana. Jag blev förvånad för jag hade föreställt mig något helt annat. Detta var en dansbana med hög klass. Mycket välordnad och stort fint dansgolv. Scotts spelar lite väl snabba låtar för att passa mitt tycke. Vissa låtar har man även börjat tröttna på som Veronika, En blick en dans en kyss och några fler. De skulle nog tjäna på att lära in lite nyare musik. Det var inte så mycket folk där. Mitt humör var inte det bästa så jag roade mig en kort stund och for sedan hem vid paus. Jag hoppas det blir danser där nästa år igen för det var ett bra ställe som jag rekomenderar.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0