Om en vecka börjar VänerdansenEfter ett halvår av planerande, massor med möten, nya mäniskor att lära sig samarbeta med, oerhört mycket att lära sig så är vi nu nästan ända framme. Vi har kommit så långt att att det i stort sett bara är det roliga kvar. Det kommer bli oerhört kul att ta emot alla gäster när de anländer på tisdag kväll den 5/1.

Har du inte bokat biljett ännu så gör det. Förhandsbokningen ger ett lägre pris.

I dag räknade vi lite löst på hur många människor som är engaerade i det här projektet på något sätt. Det är ca 40 från föreningen, 50-60 från andra föreningar som ska lägga golv. yrkesmänniskor som ska bygga upp allt, byggfol som förbereder en provisorisk lösning så att vi kan använda huvudentrén (där buggs nu ett nytt badhus), personalen på arenan, turistinformationen, restuarangfolk, hotell och vandrarhemspersonal. I runda tal så är det mellan 150 -200 personer som berörs direkt av det här. Det är fört nu som folk i omgivningen har börjat förstå hur stort det här är för kommunen. Äntligen börjar de vakna och ser att det finns människor omkring dem som arbetar för att vi ska få ha stora evenemang i vår nya fina arena. Att det är så många som involveras kommer givetvis att ge ringar på vattnet. Jag är säker på att det här kommer att ge mersmak inför nästa evenemang. Det som kommer på Valborgsmässoafton. Det här är stort men då blir det ännu större.Dansbandskalaset kommer till Kristinehamn och Environiq Arena 30/4.

Boka biljetter dit redan nu på ticnet.

6 månaders försök till bättre hälsa

I min blogg för ett halvår sedan skrev jag att jag skulle försöka göra något åt mina mått. Då var de så här.
Dagens mått
Höft/buk = 95 cm
Midja = 87 cm
Morgonvikt = 63,7 kg
Längd = 170 cm

Jag har bara tänkt om lite och äter inte så stora portioner längre. En del personer har frågat om jag gått ner mycket i vikt men det har jag inte gjort. Däremot så har jag lyckats bättre med att komma i kläderna. Dagens mått är så här.

Dagens mått
Höft/buk = 91 cm
Midja = 81 cm
Morgonvikt = 61,8 kg
Längd = 170 cm

Det är bara att fortsätta så här så kanske man kan känna sig nöjd inför sommarens standbesök.

jag fryser men det ska bli kallare

Den här helgen har jag varit ledig och faktiskt tvingat mig att ta det lugnt. Migrän som tillhör min vardag har jag bråkat med de här 2 dagarna men det har hållit sig skapligt ändå. Det här var de enda dagarna som jag fick ihop med Eric på hans första 2 veckor av jullovet. Min tanke var att åka till Karlstad och shoppa lite. Riktigt så tänker inte tonåringar som är lediga. Nej han gör det som de faktiskt måste i den åldern. Han sover tills solen går ner på eftermiddagen. Har inte någon aning om vad det är för tid på dygnet och käkar frukost kl 16. Det blev inte någon resa för oss idag men det var inget viktigt som behövdes heller så då sparade vi de kronorna.

Nu ska jag arbeta de 6 följande dagarna på olika tider. Sen har jag ledigt från söndag till onsdag över trettonhelgen. Jag har sökt semester även den 7:e men inte fått det beviljat ännu. Hoppas att jag får ledigt då för jag kommer antagligen ha en del att hand om efter Vänerdansen. Det har varit semesterstopp för oss inder en tid nu men det börjar släppa på det nu eftersom svininfluensan har lugnat ner sig.

Om några dagar ska det komma in en köldvåg igen. Det ska bli temperaturer ner mot minus 30. Jag kollade den aktuella prognosen nu som säger att det hinner vända lagom till Vänerdansen startar. Det hoppas jag för då blir det lite lättare att ta emot alla gäster. Det börjar bli många förköpta biljetter nu. Det var lite trögt i början men nu i sista stund har man kommit på att man vill dansa bort julmaten. Jag är övertygad om att det kommer bli en fantastisk trettonhelg. Oj vad jag längtar.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0