Skärtorsdag i Malung

Malung är inte bara aktuellt på dansbandsveckan. För den som kan så är det en mycket trevlig dans där på skärtorsdag. Denna inbjudan ramlade in i min mail för en stund sedan. Om man vill blanda en kväll med ny härlig dansmusik med gamla kända 70 talslåtar av flamingo så rekomenderas detta varmt. Om jag inte jobbade då så skulle jag tagit mig en svängom dit för det är säkert riktigt roligt där då.

Nonstop Malung


Fortsatta söndagsdanser i Kristinehamn

Jag har den stora glädjen att meddela att det kommer att bli en fortsättning på söndagsdanserna i Kristinehamns Folketshus. Peter Jacobsson, föreståndaren där har mailat till mig att han planerar att sätta igång med bokningen av höstens danser då han är åter i tjänst i slutet av april. Det här låter väldigt bra och nu är det bara för mig att lägga allt krut på att planera in fler ungdomsaktiviteter också i samband med detta.

Jag har fått lägga om min helgplanering också. Jag ville resa bort med mina barn i helgen och besöka två danstillställningar på vägen. Det första hindret var att Ola skulle på kryssning med Birka idag ihop med tjejen och hennes familj. Det andra hindret är att min bil är på lackering och jag har inte hunnit få hem den ännu.

De danser jag hade tänkt åka till är Surrounds premiärspelning i kväll i Borlänge och Zlips i morgon på Skultuna Lagårn. Dessa får jag stryka från min planering men jag har ju tur att det är dans ändå i närheten. Jag tar tåget till Karlstad i morgon om ingen kan hämta upp mig på vägen och reser hem med Åsa. Det är Wahlströms som spelar där och det blir säkert riktigt mycket folk som kommer dit då.


Martin och Cecilia blev årets segrare

I morgon ska de dejta, detta härliga par som inte bara lyckats fånga varandra utan även publiken och domarna i Let´s Dance. Jag röstade inte i kväll för vi satt här hemma Eric och jag med var sin önskesegrare. Det var väldigt jämnt och jag trodde hela tiden att det skulle kunna bli precis hur som helst. Jag  fick se de jag hoppades på ta hem vinsten. När deras namn ropades upp föll Marin i gråt och gick ner på knä. Lite skämtsamt frågade programledarna om han friade till Cecilia. Det var en glädje utav riktigt stora mått. En tävlingsmänniska som Martin ger ju allt för att vinna och den erfarenheten kommer man långt med. Man måste våga vinna för att komma ända fram.


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0