Se Packat och Klart

SVT 1 visar i nästa program av Packat och klart ett reportage från dansbandsveckan i malung. Missa inte det. Onsdag 1/2 kl 20.00. Ja man kanske ska ta och kolla in för man kanske är med vem vet.

Hammaröbuggen 2006-01-28

I kväll har jag varit och sett på Hammaröbuggen. De blider jag tog från kvällen har jag lagt på en annan sida och kommer att låta dem ligga där en tid.
http://ninasdans.blogg.se/foton/


Jag satt bredvid några som hade rest ända från Kiruna med buss för att vara med i tävlingen. Det gick bra för norrlänningarna. De tycker att det är väldigt trevligt att resa hit ner men är besvikna på oss sörlänningar som inte ställer upp på att resa upp till dem då de har tävlingar. Förra gången så fick de ställa in på grund av för få anmälningar. Det är ju lika långt åt båda hållen så man kan ju bara hoppas att de bättrar sig här nerifrån i fortsättningen. Nu har de en lång väg hem igen med buss i 18 timmar.

Direktsändning på Webben Nu!!

http://www.dtchammaro.se/

på den här länken kan man gå in på direktsändningen från danstävlingen på Hammarö som pågår just nu Lördag kl 11.00 till sent i kväll...

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0