4 dygn av max intensitet och glädje

Det går inte med ord beskriva den känsla jag har nu efter alla intryck och allt arbete det varit de senaste 4 dygnen. För ett par timmar sedan kom jag hem efter en kryssning med Cinderella. Den har varit så otroligt trevlig och jag har fått många timmar med hög kvallitet. Nu är jag på väg att stupa i säng tidigt och börjar inte jobbet förrän kl 16.30 i morgon.

Det kommer att bli en hel del att skriva om de här dagarna och många bilder att gå igenom så jag vet vad jag kommer att ägna stor tid till bara jag sovit ut ordentligt. Jag får besök på f.m. av mätkillen som ska se hur luften är i min bostad. Det ska bli intressant att se för jag började nämligen hosta 30 minuter efter att jag kom hem i dag. Barnen har rest på sportlov nu så jag är ensam. Det är tyst och konstigt efter alla människor jag haft omkring mig nu den senaste tiden att få sova helt ensam i natt.Nu har jag försökt i flera dagar att skriva in på den här bloggen om allt som hänt på lägret och därefter. Det går inte skicka in något nytt inlägg men jag hoppas att det fungerar att skriva in denna information här i ett redan befintligt inlägg så att ni alla får veta varför det inte skrivs något. jag förstår att det är många som väntar. blogg.se håller på med en uppdatering av programmet just nu så vi får väl hålla ut ett tag till.

Det blev bra!

Nu har den här helgen klarats av och jag lovar att jag är duktigt trött just nu. Jag kommer att berätta mer om lägret när jag hämtat mig lite. I morgon far vi väg på kryssning så nu måste jag sova ut.

Dansen på folketshus i kväll lockade ca 175  personer. För att kunna driva söndagsdanser och hålla det vid liv så behöver det komma i snitt minst 200 personer. Men för att vara första gången så var det inte illa.

Om en månad kommer Zlips och då får vi hoppas att det kommer ändå fler. Det var mycket lyckat och en oerhört bra danspublik. Det här hoppas jag kommer att bli en bra satsning framåt. Jag hörde bara positiva reaktioner om detta så det borde sprida sig och locka ännu fler nästa gång.En glad nyhet Zlips kommer hit

För en liten stund sedan fick jag ett positivt mail från Peter Jakobsson Kristinehamns folkets Hus.
Jag hade fått veta av honom förra veckan att de höll på att försöka boka in en dans till i dag fick jag veta hur det gått. så här skriver han.

Hej.
Vi ses ju imorgon fredag men senaste nytt.
Blenders kan inte ta jobbet de spelar i Karlskoga 6.4.
MEN istället den 25.3 kommer ZLIPS Bra Va?
Hälsn./Peter

Ja vad ska man svara på det? Jag måste erkänna att det föll en liten glädjetår på min kind och nu får man ju chansen att dansa till båda dessa bra orkestrar på nära håll inom bara några dagar.


Nu håller jag på med att koka 35 portioner ris och har handlat mat till 25 personer för en hel helg i dag. Jag har varit speedad till max men nu har allt börjat falla på plats. Det är bara lite klädpackning kvar att ordna med sedan är allt klart för lägret. Nja kanske inte riktigt men jag har det under mina vingar i alla fall känns det som. Det är ett par talefonsamtal kvar som jag måste fixa men de har inte svarat. Jag kommer troligen sova som en slagen hjälte i natt.Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0