min kamera har börjar krångla

nu har jag haft min kamera väligt länge, den har åkt i golvet inne en gång och jag föll i en snöslänt och vurpade med den i Vemdalen för  något år sedan. den har fått sig en och annan smäl och utsatts för vätskor och annat. I förgår skulle jag plåta en magvärmare som jag beställt av syrran. Det krånglade en hel del men till slut så blev det i alla fall några bilder.

Den här magvärmaren eller ryggvärmaren om man vill ha den så är specialsydd efter måttet runt höften. Man spänner den runt och fäster med kardborreband. Värmer en påse som är fylld med något som går att värma t.ex. ris eller något annat spannmål. Sedan stoppar man påsen i ytterfodralet som sitter runt kroppen. Detta värmer skönt. Anledningen till att jag bad min syster EA att sy den här var för att jag hade mensvärk. Nu har jag testat den både till mage och rygg. Den här vill ingen vara utan :)
Dansband överallt

Nejdå riktigt så illa är det inte :) men jag har lyckats slå på radion när det varit dansband och det var dansband på TV i fångarna på fortet. när jag loggar in på facebook så, ja men det är ju inte så konstigt att jag mest läser om dansband där. De flesta av alla mina 680 vänner är dansare, arrangörer, bokare och en väldigt massa dansbandsmusiker. Det var inte länge sedan jag rensade bort en massa "vänner" där som jag inte har en aning om vilka de är. Lite upplyftande är det dock att se hur media lyckats få in mer av dansbanden igen.

Det har blivit lite tid vid de sociala medierna och en massa tid i soffan den här helgen för jag har varit sjuk. Egentligen skulle jag ha jobbat men det var flera orsaker denna helg till att det inte alls gick så bra. Först fick jag som man säger här i värmland "ränndreta". Jag tröstade mig med att det inta blev kräkningar också för då kunde jag i alla fall dricka ordentligt. Men så var det inte nog med det. Jag har haft en fruktansvärd mens också och blött så jag förlorat mer än lovligt med blod. Det slutade givetvis med migrän :/ det hör liksom till både hormonerna, vätskeförlusterna och blodbristen. 

 Nu känner jag mig på benen igen och har tänkt ta mig till jobbet i morgon men först har jag några ärenden på stan. Mitt nya pass är klart, jag ska prata lite med polisen om danserna också när jag är där. De vill att jag har ett eget tillstånd och inte kör på folketshus danstillstånd. Det känns bra för mig också att jag har allt under kontroll vad som gäller så det är bra med den kontakten.

Nästa helg är det något så ovanligt som en helt ledig helg för mig där jag inte själv är arrangör. Det skulle vara trevligt att åka bort ett par dagar. I morgon fyller Kerstin år så jag ska ringa och gratta henne. Jag ska passa på att fråga om hon vill ha besök för då kan vi kanske gå på Mälarsalen på lördag. Det var väldigt länge sedan jag var ute och roade mig i den kungliga huvudstaden så det känns på tiden.


Så snygg jag är :)

I dag var jag och fotograferade mig, kom på att mitt pass hade gått ut och nu är det enkelt att fixa nytt. Jag tog med det gamla som inte hade en enda stämpel och promenerade till polisen. Jag fick titta in i kameran och hålla mig för skratt, sen skulle jag lägga båda mina pekfingrar på ett par plattor!! Det kändes ruskigt, som en fånge som man tar fingeravtryck på. Det var första gången i hela mitt liv som jag urtsattes för något liknande och det känns faktiskt inte helt ok tycker jag. Snart ska man väl lämna blod också så man har DNA uppgifter i sin legitimation. Jag fick skriva min namnteckning och sen fick jag se hur det kommer att bli. Det ska jag leva med i 10 år så jag kommer att kunna skratta åt eländet många gånger. Hoppas jag får använda det snart i alla fall.

Nu har jag börjat lägga in fler tjejsaker på danskvällarna. Det som jag la till idag var min kollega Helens visning av hudutjämning. jag har också bokat in en tjej som tillverkar häftiga smycken av bland annat glas. JSDesign.

Det är skitkul att ta de här kontakterna och fixa detta lilla extra för brudarna. Det är inget stort men ändå något som sätter lite extra glans på danskvällarna.

I går räknade jag ut att jag har drygt 30 lediga dagar kvar fram till maj varav jag håller på med dansen 12. Det känns som att det blir en tidig sommar i år. tiden kommer bara att springa iväg.Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0