Till er alla....

...från mig alla... eller hur var det nu det skulle vara?

Låt mig få önska er alla som flitigt läser i min blogg ett riktigt

Hat 1GOTT NYTT ÅRBalloonNågon som undrar vad jag ger för nyårslöfte? Jag ska inte gå ner mer i vikt och jag ska inte börja röka eller lägga till med några andra laster heller för den delen. Och så är det ju -06 hela året *suck*.
Vad ska jag då kunna ge för löfte som jag kanske måste anstränga mig lite för att kunna hålla. Är det inte det som är meningen med nyårslöfet?

Jag får nog tänka lite mer det här var inte lätt. Men jag vet i alla fall vad jag ska ha för kläder på mig till Sunne ikväll. Det blir en beage kostym med röd blus och svarta skor.

Ha en trevlig afton så serverar jag min nyårsberättelse här i morgon.

Nyår i Sunne

Ja nu har jag då äntligen bestämt mig. Pia och jag far upp till Sunne i kväll för att fira in det nya året där på hotell Selma Lagerlöf. Efter en hel del ringande och frågande så har vi kommit fram till att det är dans i kväll till Torgny Melins och Grisnils underhåller också hela kvällen. Det börjar kl 22 och håller på till 02.
Dags att kolla in om jag har några festkläder då.

Inte mycket till dans

Det blir kanske en resa upp till Sunne i morgon. Jag har inte orkat bestämma mig än hur jag ska göra. Det har varit lite oklart för mig vilka som spelar där. Det är nämligen så att jag kollade in en spelplan på Chans hemsida och de skriver att de ska spela på Selma. Men så fick jag ett mail häromdagen från Stellan "Grisnils" som berättar att han ska underhålla just där och att Torgny Melins ska spela upp till dans. Jag ringer till Selma Lagerlöfs Hotell och frågar. De säger att det är de sistnämnda som ska underhålla där. Det jag då bara undrar är om det finns fler ställen i Sunne med liknande namn som kan anordna med dans. Chans är inte lika kända men ett kul band som jag gärna hade dansat till igen. Chans svarar inte på mailet jag skickat så jag får försöka få svar på annat sätt. Det blir ett sista minuten beslut i morgon hur jag ska göra.


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0