Så snygg jag är :)

I dag var jag och fotograferade mig, kom på att mitt pass hade gått ut och nu är det enkelt att fixa nytt. Jag tog med det gamla som inte hade en enda stämpel och promenerade till polisen. Jag fick titta in i kameran och hålla mig för skratt, sen skulle jag lägga båda mina pekfingrar på ett par plattor!! Det kändes ruskigt, som en fånge som man tar fingeravtryck på. Det var första gången i hela mitt liv som jag urtsattes för något liknande och det känns faktiskt inte helt ok tycker jag. Snart ska man väl lämna blod också så man har DNA uppgifter i sin legitimation. Jag fick skriva min namnteckning och sen fick jag se hur det kommer att bli. Det ska jag leva med i 10 år så jag kommer att kunna skratta åt eländet många gånger. Hoppas jag får använda det snart i alla fall.

Nu har jag börjat lägga in fler tjejsaker på danskvällarna. Det som jag la till idag var min kollega Helens visning av hudutjämning. jag har också bokat in en tjej som tillverkar häftiga smycken av bland annat glas. JSDesign.

Det är skitkul att ta de här kontakterna och fixa detta lilla extra för brudarna. Det är inget stort men ändå något som sätter lite extra glans på danskvällarna.

I går räknade jag ut att jag har drygt 30 lediga dagar kvar fram till maj varav jag håller på med dansen 12. Det känns som att det blir en tidig sommar i år. tiden kommer bara att springa iväg.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0