Blender i Brunnsparken vilken toppenkväll

I lördags passade det fint för mig att åka till Örebro. Jag fick med mig trevligt sällskap i bilen från Karlskoga. Det var Linda som är en härlig frisk fläkt. Vi kom igång och skrattade åt roliga Idolframträdanden vi sett under veckan. Det roligast var nog den asiatiska tjejen som inte kunde svenska. hon framförde sin tolkning av Olivia Neuton John bärandes en barnbandspelare och låtsasmikrofon. Hon kunde sjunga men visste inget om hur man gör det för publik. Det roligaste med Idol tycker jag är att Chris som varit med i både Sannex och Wahlströms gått vidare. Han kan gå långt tror jag. En elev från musikskolan här i stan överraskade också med att gå vidare i Karlstad. Ida Stake har framtiden för sig inom sin stil men är nog ingen popstar.

I örebro var det mycket folk och det var länge sedan jag hade en så trevlig kväll med Blender. De bjöd på en toppenkväll. Jag fick dansa med flera nya duktiga dansare. Nu kommer jag dock till den stora frågan. Hur ska man göra idag för att bekanta sig mer med folk på socialdans. Det är nämligen uteslutet att prata med varandra under dansen. Ja hur skulle det gå till när man gnussar :) Under buggen är det lika besvärligt. så man hänvisas till att ha några väl inlärda repliker att fälla den korta tid man står still. Jag uptäckte att det går lite dåligt med det nu så jag får nog bättra mig. Så här kan det nämligen bli.

Man hinner säga hej... ( dansar i en låt)... bra musik...(dansar nästa låt)... Ska vi ta en dans till?...(Dansar 3:e låten)...brukar du vara här...det är lite trångt på golvet i kväll...(dansar sista låten) TACK.

Hur ska man kunna höra in sig på svaren om det är rätt person att vilja lära känna meer
Hej... Ja jag gillar blender... Ja, bugg eller snabbfox?... Första gången jag är här... Ja lite buffligt.... Tack!

får nog tänka ut lite finurligare snabbfrågor hehe...

ska vi dansa en till nu eller i morgon?
ska vi dansa här i värmen eller ute i svalkan?
Ska vi ta det lugnt eller gillar du när det går snabbt
vart är du när du inte dansar?


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0