Första danskvällen på lundegård dansveckan 2008

I går var det dags för det många väntat på. Då drog dansveckan igårng på Öland och detta är väldigt stort. första kvällen bjöds vi på nonstop med Shake och Casanovas.

De här båda orkestrarna är bland de bästa i mitt tycke. Deras stil med låtval och sätt att framföra dem på går rätt in i pumpen. Det slår några extraslag när man hör dem sjunga och spela. Det blev en ganska tuff start för mig ändå med en kväll som jag fick spjälka upp ögonen. jag var ruskigt trött efter att mina kamping grannar hållit mig vaken hela natten innan. Det bjöds till efterparty på många stäl¨len men tyvärr så fick jag avstå den här gången. Ola och jag dansade lite under kvällen, gick ner en stund till husbilen och fixade kaffe. Vi sannade sedan kvar tills banden inte fick fortsätta längre efter 02. Det var många som hade dansat hela tiden och jag kunde se hur det sprutade endorfiner från deras anssisktsuttryck. Lite trångt var det men ingen större fara. Det gick att dansa bugg och det är just det de flesta gör här. Men jag fick några underbart härliga foxtrot. Det var precis vad jag behövde för att få rätt stämning på starten av ölandsveckan.

När dansen är slut ska alla passera den berömda grinden ner till kampingen.


då ääär det ett helt tåg med folk som går från dansen och genom denna grind. får nog försöka fånga det på bild idag. nu ska jag se om jag kan hjälpa till som arrangör på en maskeraddanstävling som Dansmaffian arrangerar. Sedan ska jag hämta Eric. Det händer en hel del innan det blir dags att dansa till blender i kväll.

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0