min kamera har börjar krångla

nu har jag haft min kamera väligt länge, den har åkt i golvet inne en gång och jag föll i en snöslänt och vurpade med den i Vemdalen för  något år sedan. den har fått sig en och annan smäl och utsatts för vätskor och annat. I förgår skulle jag plåta en magvärmare som jag beställt av syrran. Det krånglade en hel del men till slut så blev det i alla fall några bilder.

Den här magvärmaren eller ryggvärmaren om man vill ha den så är specialsydd efter måttet runt höften. Man spänner den runt och fäster med kardborreband. Värmer en påse som är fylld med något som går att värma t.ex. ris eller något annat spannmål. Sedan stoppar man påsen i ytterfodralet som sitter runt kroppen. Detta värmer skönt. Anledningen till att jag bad min syster EA att sy den här var för att jag hade mensvärk. Nu har jag testat den både till mage och rygg. Den här vill ingen vara utan :)
Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0