Tur i dur på Geologen

Det blev till att stiga upp i dag på morgonen för kl 10 skulle jag vara på ett serviceboende i Karlskoga som heter Geologen. De hade julbasar och vi skulle underhålla en timme där på förmiddagen. Jag hade packat ihop det jag skulle ha med mig i går kväll men så fick jag för mig att sjunga en av låtarna hemma en sista gång innan vi skulle iväg. Naturligtvis så glömde jag stoppa ner julsångspärmen i min väska igen. Det kom jag på då jag var framme. Det löste sig bra för Teo och jag kunde samsas om notstället och stå nära varandra. De flesta av julsångena sitter ju liksom ändå i ryggmärgen så det var inte så svårt. Men jag brukar ändå vilja ha texten framför som stöd. Då känner jag mig säkrare ifall jag skulle börja glömma bort mig.

Nu har jag ledigt ett par timmar sen ska jag iväg till jobbet i kväll 5 timmar. Jag kortade ner min arbetsdag eftersom jag hade den här spelningen på förmiddagen. Det hade blivit lite väl mycket att arbeta annars.


Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0