en massa forum och kalendrar

Det är inte lätt att ha koll på allt. Jag försöker men det tar tid och så missar man säkert något också. Det är många siter idag om den sociala dansen. Det är bra på många sätt men kan vara förrödande på andra. I helgen har jag legat sjuk så då kunde jag ta mig tid från sjuksängen att kolla in fler sidor än de jag vanligen brukar besöka. Det har hänt förr att det kommit gäster hit till en danskväll och ringt på min mobil och frågat när dansen börjar. då har den som skrivit in det på sidan skrivit fel dag. Jag vill bara säga att det bästa är alltid om man kollar in arrangörens egna sida innan man ger sig iväg på en dans någonstans. Det är ju väldigt tråkigt om man kommer dit och så är det inget.

Resutltatet av mina eftersökningar i helgen resulterade i 2 felaktiga program och en felaktig länk till min hemsida. Nu ska det vara fixat men om du ser några fel någonstans så är det alltid bra om du talar om det.

Här är de sidor jag varit inne och kollat på hittils. Vilka har jag missat?

http://www.danslogen.se/
http://www.dansmaffian.se/
http://www.fjl.se/
http://www.styrdans.com/
http://www.dansprogram.se/index.php
http://dansstallet.se/
http://www.danser.se/region/
http://www.dans-web.nu/index.php
http://www.beanz.se/beanz3/Startsida.html


I kväll är det dans på många håll igen som jag missar allihop. Jag skulle igentligen ha arbetat så det var inget planerat i vilket fall som helst. Bhonus som spelar i Karlstad har jag nyss haft glädjen att dansa till i Örebro så det gör mig inte så mycket. synd att det inte är någon dans i Stockholm på tisdag kväll för jag hade kunnat gå ut och visa upp mig då efter stylingen. Nu får jag åka hem i stället och visa upp för familjen hur de gjort om mig. Resan kommer att gå från huvudstaden vid 21 så Örebro på vägen är inte heller att tänka på. Med lite tur så hade jag kunnat vara där de sista danserna.

Dags att packa nu för i morgon bär det av med tåget efter jobbet.Kommentarer
Postat av: Bosse

Förutom Danslogen och Dansmaffian så brukar jag ofta besöka http://dansglad.se/.

2011-03-06 @ 22:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Nina

Dans är det jag älskar mest av allt. Det blir en massa resor genom landet för att testa olika dansplatser. Mina favoritorkestrar är de som spelar lite modernare musik.
RSS 2.0