Filmen med Zlips, Folketshus i Kristinehamn

Nu kan alla gå in på siten som vår lokal TV har med alla filmer som visats på slingan här. I dag ser jag att man även lagt ut filmen på Zlips. Passa på att njuta av dem det gjorde jag både där och när jag hör deras musik här på filmen. 21 minuter lång är den och vi fick säga några ord jag, Kricke och Melissa.


Kommentarer
Postat av: dawid

Som jag skrev på dansbandsdax är det jätteroligt att det dansas på så "många ställen det går" Det finns ju ett stort antal dansställen i Mälardalen på ett "band" från stockholm till Kristinehamn tror jag, och avstånden blir kortare och kortare, så runt 10-12 mil är faktiskt inte ovanligt att många åker....så vi får dansa på så kanske det är dig jag bjuder upp en gång.;-)
D

2007-09-25 @ 20:00:31
Postat av: Katta

Vad bra Nina, att du ser till att det visas dans på TV. Jag blir bara såå danssugen. Jag såg flera killar/män där som jag skulle kunna tänka mej att dansa fox med. Mmm...
Ha det bra!
Kram Katta

2007-09-27 @ 09:54:10
URL: http://www.nogg.se/kattasplejs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Nina

Denna blogg startade jag för många år sedan när jag var frisk och dansade så ofta jag kunde. Jag var också dansarrangör. Detta har jag lagt ner helt efter att jag blev sjuk. Nu är jag sjukpensionär.




RSS 2.0